Fotoopgave KPC i Skejby

Nyt Psykiatrisk Center i Skejby

Baggrund:

Nyt Psykiatrisk Center Skejby er et såkaldt OPP projekt, hvilket vil sige et samarbejde mellem det offentlige og det private. I dette tilfælde Region Midtjylland på den offentlige side, og KPC Herning og underentreprenører på den private. Min involvering i opgaven har været februar 2016 til projektet blev afleveret til Region Midtjylland 1. oktober 2018. 

Udtalelse: 

Hej Gert. Vi har alle sammen været meget glade for at du har fulgt byggeriet i over 2 år. Du har været forbi hver eneste måned og kommet alle dage hvor vi har aftalt at du skulle komme. Uanset vejr og byggepladsforhold har du kæmpet dig igennem. Og vi står nu med en fantastisk fotorejse og kan genskabe hele vores byggeproces. Vi kan kun sige dig tusind tak for alle de fine fotos og dit hyggelige samvær. Jeg håber vi snart får et spændende byggeri og at du vil følge det ligeså ” Jørgen Frank, byggeleder på byggesagen

2016-18 har jeg haft ansvar for fotografisk at dokumentere byggeprocessen på Nyt Psykiatrisk Center i Skejby. Opgaven har ud over fotografering on location indeholdt løbende distribution af billeder, backup og jeg har gennem forløbet lagt billeder i en facebook gruppe, hvor medarbejdere kunne følge byggeprocessen.

Du kan se flere billeder fra  2016-17 og 2017-18.  

Kompetencer i brug:

  • Selvstændighed i arbejdet
  • opsøge egnede motiver
  • tale med mange mennesker
  • vedholdenhed
  • præsentation på en overskuelig måde

 

 

 

 

Deling